Paracas – Nazca 27 juli

O help ik zit hopeloos achter met mijn blog. We hebben maar weinig tijd voor zulke dingen. Onze dagen zitten telkens boordevol activiteiten. Erg leuk, maar ook heel vermoeiend. Nuja, ik geniet ten volle van Peru en dat is natuurlijk het belangrijksteIn Paracas zijn we ´s morgens naar de Ballestaseilanden gegaan waar we pinguïns, zeehonden en talrijke vogels gespot hebben. De boottocht was wel enorm koud. Het was echt bevriezen. ´s Middags gingen we naar het nationaal park waar we la cathedral, la playa roja en een museum bezocht hebben. De lunch was best indrukwekkend aangezien we een enorm mooi zicht op de zee hadden. We zaten er slechts 1 meter van verwijderd. Romantischhh!! 🙂

´s Avonds namen we de bus (Cruz del sur: wat een zalige bus!!) naar Nazca. Ik ben er wel misselijk geworden met alle gevolgen van dien.
Enkele vooruitzichten: 2-daagse trekking naar de Colca Canyon, dan richting Puno voor de Uroseilanden (drijvende rieten eilanden) en het Titicacameer (hoogst gelegen meer ter wereld). Zo verder naar Cuzco en daarna de Macchu Picchu.

Hasta luego amigos
Besitos desde Arequipa

100_2666 1237899_10200972133598332_2102466143_n

100_2776

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s